WOW STUDIEKEUZE – TRAJECT

Vind je het moeilijk om een vervolgopleiding te kiezen, of heb je al eerder gedacht dat je de juiste opleiding had gekozen? Twijfel je tussen een paar richtingen of een aantal onderwijsinstellingen of weet je het helemaal niet? Hoe maak je nu een juiste studiekeuze?

Voor je een keuze kunt maken moet je een aantal dingen over jezelf te weten komen:

  • Wat zijn je sterke kanten? Waar ben je minder goed in?
  • Wat zijn je wensen en interesses, wat geeft je een kick (WoW)
  • Wat voor soort werk past het beste bij jou in de toekomst?
  • Wat is jouw leerstijl?
  • Welk soort onderwijs past het beste bij jou, waar moet een opleiding aan voldoen?

Je krijgt ondersteuning, tips en informatie. Het individuele traject bestaat uit 3 afspraken en tussendoor contact via e-mail.

Het ‘WoW Studiekeuze-traject’ kost € 359 incl. BTW.  Voor aanmelden of het stellen van een vraag, klik hier

Je toekomst kan beginnen met een passende studiekeuze.

 

WOW TOELATINGS-TRAJECT

“Weet ik eindelijk wat ik wil, ben ik nog niet zeker van een plek”.

Steeds meer opleidingen hanteren een procedure van Decentrale Selectie. Dit was voorheen een vorm van loting. Het houdt in dat de opleiding zelf de aankomende studenten mag selecteren. Dit wordt ook wel ‘selectie aan de poort’ genoemd. De opleiding mag zelf bepalen aan welke criteria deze studenten moeten voldoen; bijvoorbeeld bepaalde buitenschoolse activiteiten, ambities, motivatie. Of je moet bepaalde testen halen. Dit is vaak één van de eerste keren dat je anderen moet overtuigen van jouw geschiktheid. Daarvoor moet je weten wat jouw motivatie en sterke kanten zijn, en hoe je deze het beste (schriftelijk en/of mondeling) presenteert. Ook zijn er opleidingen met aanvullende eisen, zoals bijvoorbeeld de Hogere Hotelschool en de Kunstacademie. Je wordt dan geacht je vaardigheden die van belang zijn door die opleiding te bewijzen.

Kijk eens op deze site voor meer informatie :  https://www.studiekeuze123.nl/wegwijzers/studie-kiezen/toelating-en-aanmelding-hoe-zit-dat

Dus of het nu gaat om een studiekeuzegesprek, een matchinggesprek, intakegesprek, een toelatingsgesprek of het schrijven van een motivatiebrief, ik ga je helpen dat voor te bereiden en te leren! Aan de hand van de selectieprocedure van jouw gekozen studie gematched met jouw profiel bepaal ik met jou de aanpak.

Je krijgt ondersteuning, tips en informatie. Het individuele traject bestaat uit 2 afspraken en tussendoor contact via e-mail.

Het ‘WoW Toelatingstraject’ kost € 229 incl. BTW.  Voor aanmelden of het stellen van een vraag, klik hier

Toegelaten worden? Zorg dat je opvalt door gedegen zelfkennis

 WOW ‘VAN KEUZE TOT TOELATING’-TRAJECT’

Wil je een combinatie van beide trajecten, dan zijn de kosten 499 euro incl. BTW.  Voor aanmelden of het stellen van een vraag, klik hier