OP ZOEK NAAR BALANS? KUS JEZELF WAKKER; EEN WORKSHOP VOOR VROUWEN DIE EENS TIJD VOOR ZICHZELF ZOUDEN MOETEN NEMEN.

Soms denken we dat ons dagelijks leven alleen maar bestaat uit dingen die ‘moeten’: werk, privé, kinderen, vrienden. Komen we niet meer toe aan de dingen die we zelf leuk vinden.

“Wanneer had IK ook alweer mijn laatste WoW-moment…?”

Want wat geeft je energie en wat kost je energie? Ben je na thuiskomst van je werk tot niets meer in staat, of geeft het je energie en voldoening? Doe niet alleen activiteiten die energie vragen. Houd in gedachten: ik zou tijd moeten hebben voor dingen die ik echt wil doen. Het gaat niet om tijd, het gaat om prioriteit.  Neem nu de tijd om hier eens goed over na te denken. Met anderen ervaringen uitwisselen en merken dat je niet alleen staat in het gevoel van “Waar ben IK en wie ben IK”

In deze workshop ga je op zoek naar ‘wat kan ik goed, wat vind ik leuk’; kortom jouw talenten in dit leven. De workshop is bedoeld om een pas op de plaats te maken en nieuwe inspiratie te vinden om je talenten een betere plaats te gaan geven in je dagelijks leven. In je werk, in je privé-leven, in de balans tussen privé en werk. Maar ook om te bedenken wat je energie geeft en waar je zo’n wow-gevoel van krijgt. Misschien ben je dat gevoel kwijtgeraakt of was je gewoon vergeten van welke dingen je altijd blij wordt. Een leuk artikel in het NRC “Vrouwen hebben altijd dat opgejaagde gevoel“.  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/03/08/altijd-dat-opgejaagde-gevoel-1596192-a311822

De kosten zijn € 99 p.p. bij een groepsgrootte van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Bovengenoemde workshop duurt 3 uur en is incl. koffie/thee. Wil je je als groep aanmelden, dan is ook maatwerk mogelijk qua aantal deelnemers, tijdsduur, wel of geen lunch.

Voor aanmelden of het stellen van een vraag, klik hier